Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over IPPE Internationale productie- en verwerkingsbeurs 2024
Evenementen
Contacteer ons

IPPE Internationale productie- en verwerkingsbeurs 2024

2024-01-05

Het laatste nieuws van het bedrijf over IPPE Internationale productie- en verwerkingsbeurs 2024

Bent u op zoek naar de nieuwste en beste van Terrui's circulatie- en uitlaatventilatoren, evenals koeienwaterbakken?Dan wil je de IPPE International Production and Processing Expo 2024 niet missen.!

 

Dit spannende evenement toont de nieuwste en meest innovatieve producten in de industrie, waaronder Terrui's topcirculatie- en uitlaatventilatoren,en hun duurzame en betrouwbare koeienwaterkrukkenMet meer dan 1200 exposanten van over de hele wereld, heb je de mogelijkheid om de nieuwste trends en technologieën in de industrie te zien en te ervaren.

 

Bij Terrui begrijpen we hoe belangrijk het is om uw dieren koel en comfortabel te houden. Daarom hebben we onze circulatie- en uitlaatventilatoren zo ontworpen dat ze zowel krachtig als energiezuinig zijn.Onze ventilatoren zijn perfect voor gebruik in schuren., stallen, en andere agrarische omgevingen, en zijn zeker om uw dieren gezond en gelukkig te houden.

 

Uitnodiging voor evenement

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Ventilators van de veeventilatie Leverancier. Copyright © 2020-2024 shanghaiterrui.com . Alle rechten voorbehoudena.