Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Waarom is Calf Hutch de beste optie voor boerderijen in de winter, wanneer de kalvergeboorte hoog is?
Evenementen
Contacteer ons

Waarom is Calf Hutch de beste optie voor boerderijen in de winter, wanneer de kalvergeboorte hoog is?

2024-04-07

Het laatste nieuws van het bedrijf over Waarom is Calf Hutch de beste optie voor boerderijen in de winter, wanneer de kalvergeboorte hoog is?

Waarom is Calf Hutch de beste optie voor boerderijen in de winter, wanneer de kalvergeboorte hoog is?

 

 Wat zijn kalverenhouderijen?

 

Kalverhoudingsfaciliteiten zijn structuren die zijn ontworpen om pasgeboren kalveren na de geboorte van hun moeders te scheiden en hen een relatief onafhankelijke omgeving te bieden met behulp van afschermingen,als een wieg voor mensenkinderenDeze faciliteiten zorgen voor een effectieve scheiding van kalveren van hun moeders.het mogelijk maken van een betere kunstmatige voeding met behoud van hygiënische voorwaarden en bescherming tegen de elementenBovendien kan de verspreiding van ziekten binnen de kalfpopulatie effectief worden beperkt door het contact tussen kalveren te verminderen.

 

Waarom kalfsvlees?

 

Geïsoleerde omgeving: een kalfshok is meestal een relatief geïsoleerde plaats, weg van grote boerderijen en dichtbevolkte gebieden.een relatief rustige groeiomgeving bieden, en draagt bij aan de gezondheid en groei van kalveren.

 

Beheergemak: Vanwege de kleine omvang van de kalfskooi is het beheer relatief handig.het verlenen van de nodige zorg en medische diensten.

 

Vermindering van ziekteoverdracht: het plaatsen van kalveren in een kalfstal vermindert hun contact met andere volwassen runderen, waardoor het risico op ziekteoverdracht wordt verminderd.Dit helpt de kalveren gezond te houden en vermindert de invloed van ziekten op de weide. 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is Calf Hutch de beste optie voor boerderijen in de winter, wanneer de kalvergeboorte hoog is?  0

 

Terrui Kalf Hutch

 

Productnaam

Terrui Kalf Hutch

Productmodel

NTG104R

Buitenaardse dimensies

2200*1450*1400mm ((Langte*Breedte*Dikte/mm)

Schelp

Gemaakt van polyethyleen door middel van rotatievorming, stevig, duurzaam, esthetisch aantrekkelijk en praktisch

Materiaal

Polyethyleen

Wanddikte

5 mm

Opening van de ventilatie

De ventilatie aan de deur en het achterruitje kan worden vergrendeld met twee roterende ventilatieopeningen aan de achterkant.

Gewicht

45 kg

Lichtdoorstraling

< 1%

Handwerk

Robotsnijden

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is Calf Hutch de beste optie voor boerderijen in de winter, wanneer de kalvergeboorte hoog is?  1

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is Calf Hutch de beste optie voor boerderijen in de winter, wanneer de kalvergeboorte hoog is?  2

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is Calf Hutch de beste optie voor boerderijen in de winter, wanneer de kalvergeboorte hoog is?  3

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Ventilators van de veeventilatie Leverancier. Copyright © 2020-2024 shanghaiterrui.com . Alle rechten voorbehoudena.