Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Waarom gebruiken boerderijen kalfskuikens?
Evenementen
Contacteer ons

Waarom gebruiken boerderijen kalfskuikens?

2024-03-29

Het laatste nieuws van het bedrijf over Waarom gebruiken boerderijen kalfskuikens?

Waarom gebruiken boerderijen kalveren eilanden?

 

 

Kalverenhoudingsinstallaties, ook wel kalvereneilanden genoemd, zijn installaties die zijn ontworpen om kalveren na de geboorte van hun moeders te scheiden,een relatief onafhankelijke omgeving bieden voor de kalveren met behulp van afschermingenDeze faciliteiten scheiden effectief kalveren van koeien.een goede kunstmatige voeding mogelijk maken en voldoen aan de hygiënevoorschriften van kalverenhoudingsomgevingen en tegelijkertijd bescherming bieden tegen wind en kouBovendien wordt het risico op ziekteoverdracht binnen de kalfgroep tot een minimum beperkt doordat het contact tussen kalveren wordt verminderd.

 

Het gebruik van kalveren eilanden is bedoeld om de gezondheid van de kalveren te verbeteren en een optimale groei te garanderen vóór het spenen, een praktijk die al vele jaren wereldwijd met succes wordt toegepast.kalveren hebben een onderontwikkeld immuunsysteem en zijn gevoeliger voor besmettelijke pathogenenDaarom zijn kalveren vóór het spenen bijzonder kwetsbaar voor pathogene micro-organismen, waarbij in deze periode typisch een hoog ziektecijfer wordt waargenomen.Het is algemeen bekend dat het verminderen van het risico op overdracht van ziekteverwekkers door individuele kalverenhoud de gezondheid van de kalveren kan verbeteren, verminderen van ziektecijfers en voorkomen van sterfgevallen zonder invloed te hebben op gedrag of toekomstige productiviteit.

 

Uit talrijke studies is gebleken dat de verminderde incidentie van ziekte en sterfte in verband met kalveren eilanden voornamelijk te wijten is aan het isoleren van kalveren,die het risico op overdracht van pathogenen vermindertBovendien zorgen goed ontworpen kalfs-eilanden voor voldoende natuurlijke ventilatie, wat de incidentie van ademhalingsziekten kan verminderen.

Kalveren eilanden bieden een afzonderlijke omgeving voor kalveren, waardoor ze een belangrijke vorm van kalverenhouderij zijn voordat ze worden gespeend.

Het belangrijke voordeel van het individuele kalverenhoud is de vermindering van de verspreiding van ziekteverwekkers.

De meeste ziekten van kalveren vóór het spenen zijn van aard gastro-intestinale of respiratoire ziekten, waarbij de meeste ziekteverwekkers worden overgedragen via inademing of fecale-orale routes.Door kalveren van direct contact met andere kalveren te isoleren en een passende ventilatie te bieden, vermindert individuele kalverenhouding de verspreiding van pathogenen aanzienlijk.

Een goed ontworpen kalf-eiland zorgt voor een droge en comfortabele omgeving, wat van cruciaal belang is voor de gezondheid en gewichtstoename van het kalf.of groepswoningenEen goede ventilatie is een belangrijke indicator van een succesvolle kalverenhouderij, omdat deze de pathogeenbelasting in het milieu vermindert.Ammoniak en andere giftige stoffen kunnen het immuunsysteem van het kalf beschadigenEen goed ontworpen klee-eiland kan een goede ventilatie bieden.

Kalve-eilanden kunnen in extreem koude gebieden worden gebruikt.

Kalveren hebben speciaal voer nodig om voldoende eiwitten en energie te krijgen om warmte te genereren.

In vergelijking met kalveren die in kooien worden opgevoed, groeien kalveren in kalveren eilanden goed, consumeren ze meer startvoer en hebben ze minder behandeling nodig.Bij extreem koud weer (-25°C)De kalveren verblijven overdag voornamelijk in het voorste deel van het kalfs eiland en's nachts in het achterste deel.

In dergelijke weersomstandigheden eten kalveren alleen voer tijdens de dag, wanneer het zonlicht beschikbaar is; zij brengen 90% van de dag in het staande lichaam door en 90% van de nacht in het liggende lichaam.de activiteit van het kalf stijgt in de nachtBij warm weer liggen de kalveren het grootste deel van hun tijd in het achterste deel van het kalfs eiland.

Bovendien suggereren klinische, fysiologische en pathologische bevindingen dat de bestudeerde koude weersomstandigheden de kalveren geen ernstige schade toebrengen.

Ik hoop dat deze vertaling helpt! Laat het me weten als u verdere hulp nodig heeft.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom gebruiken boerderijen kalfskuikens?  0

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Ventilators van de veeventilatie Leverancier. Copyright © 2020-2024 shanghaiterrui.com . Alle rechten voorbehoudena.