Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De roestvrijstalen drinktrog van veehouderijapparatuur zorgt ervoor dat vee veiliger in het drinkproces
Evenementen
Contacteer ons

De roestvrijstalen drinktrog van veehouderijapparatuur zorgt ervoor dat vee veiliger in het drinkproces

2024-04-11

Het laatste nieuws van het bedrijf over De roestvrijstalen drinktrog van veehouderijapparatuur zorgt ervoor dat vee veiliger in het drinkproces

De roestvrijstalen drinkbak van veehouderijapparatuur

zorgt ervoor dat het vee zich veiliger voelt bij het drinken

 

Een drinkbak van roestvrij staal is een soort apparatuur die speciaal wordt gebruikt op het gebied van de veehouderij.Terrui veehouderijapparatuur wordt hoofdzakelijk gebruikt om runderen en schapen en andere dieren een schone en hygiënische drinkomgeving te biedenIn vergelijking met traditionele watertroggen hebben roestvrijstalen watertroggen veel kenmerken en functies.

 

1.met een breedte van niet meer dan 50 mmHet belangrijkste materiaal van roestvrij staal drinktank is roestvrij staal. Dit materiaal heeft niet alleen de voordelen van hoge sterkte, corrosiebestendigheid, roestpreventie, enz.,maar is ook makkelijk schoon te maken, die effectief bacteriën en virussen in het water kan doden en de kwaliteit van het drinkwater voor vee kan garanderen.


2.Grote capaciteit voor drinkwater:De ontwerpcapaciteit van de drinkwatertank van roestvrij staal is groot en kan voldoen aan de behoeften van meerdere koeien om tegelijkertijd water te drinken.de situatie van vechten om drinkwater tussen koeien te voorkomen, het drinkwaterverbruik van koeien verbeteren en de gezonde groei van koeien bevorderen.

 

3.met een vermogen van niet meer dan 50 Whet binnenste van de drinkbak van roestvrij staal is gemaakt van warmte-isolatie materialen die de temperatuur van het water in de winter kunnen houden, het bevriezen van het water voorkomen,en een warme drinkplaats voor het vee.

 

4.Eenvoudige werking:De werking van de drinkwatertank van roestvrij staal is eenvoudig, er is geen extra onderhouds- en onderhoudswerkzaamheden nodig, alleen regelmatige reiniging en desinfectie zijn vereist.Watertroggen van roestvrij staal worden veel gebruikt in de veehouderij, die het ontwikkelingsniveau en de economische voordelen van de veeteelt effectief kunnen verbeteren.

 

Technische parameter

Naam van het product Verwarmingswatertank van roestvrij staal
Grootte
3300*670*600 mm
Drinkhoogte 190 mm
Watercapaciteit 120 liter
Stroompercentage 100-120 l/min
Materiaal LLDPE
Verwarmingsmethode 4 sets 220V300W verwarmingsbakken
Temperatuurregeling Ingebouwde temperatuurregeling, 15-40°C

 

laatste bedrijfsnieuws over De roestvrijstalen drinktrog van veehouderijapparatuur zorgt ervoor dat vee veiliger in het drinkproces  0

laatste bedrijfsnieuws over De roestvrijstalen drinktrog van veehouderijapparatuur zorgt ervoor dat vee veiliger in het drinkproces  1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Ventilators van de veeventilatie Leverancier. Copyright © 2020-2024 shanghaiterrui.com . Alle rechten voorbehoudena.